Despre Noi:
   
    Activitatea firmei s.c. Apex Comert s.r.l. se leagă de industria tipografiei precum și de comercializarea rechizitelor școlare, produselor de birotică și papetărie. Firma noastră a fost înfințată în 1994, având 15 ani de experiență în domeniul comerțului, producției tipografice, a graficii și a reclamelor.

   La sediul nostru din str. Ady Endre nr. 11 (lângă parcul Millenium) oferim clienților noștrii următoarele servicii și lucrări:
. cu ajutorul imprimantei noastre Roland de format și rezoluție mare (360, 720 și 1440dpi) putem acoperi o vastă gamă de    lucrări de printare pe materiale diferite precum banere, meshuri, folii în diferite culori, grosimi și tipuri adaptate la cerințele și nevoile lucrărilor în sine: folii lucioase, mate, translucente, reflectorizante, folii pentru colantări în totalitate a mașinii, folii tip geam sablat, folii pentru prelate, banere, copertine, hartii tip sigil etc.

. la departamentul de tipografie executăm lucrările tipografice cele mai variate cu ajutorul echipamentelor Heidelberg și Hamada: flyere, pliante, broșuri, afișe, fluturașe, cărți, tipizate și formulare personalizate și înseriate, etichete infoliate cu folii mate sau lucioase, etichete ștanțate, foi cu antet, invitații, mape, calendare de buzunar și de perete în diverse forme și mărimi, cărți de vizită etc.

. la departamentul de legătorie și serigrafie putem executa legarea lucrărilor, cărților în coperți groase și personalizarea lor prin serigrafiere, legare în spirale de plastic și metal, serigrafierea invitațiilor de nuntă, cărți de vizită, personalizare prin serigrafiere a șalopetelor și hainelor de lucru, inscripșionare de șepci, tricouri etc.

. colegii noștri vă stau la dispoziție în pregătirea și designul lucrărilor de inscripționare, în execuția și aplicarea acestora pe autovehiculele, camioanele și autoutilitarele dumneavoastre. La cerința clienților colegii noștri se deplasează la sediul firmei dumneavoastre pentru stabilirea și măsurătorile necesare lucrărilor de inscripționare.
   

  


    Deviza noastră este ca după aflarea și discutarea în detaliu a comenzii, a nevoilor clienților noștrii să putem oferi produse și lucrări executate cu precizie și la o calitate superioară, la prețul cel mai bun ?i personalizat după cerin?ele lucrării propriu zise. 
Tipografie | Serigrafie | Legătorie
Ștampile | Tehnoredactare | Xerox
Invitații | Pliante | Afișe | Cărți de vizită
Inscripționare mașini/textile/vitrine/firme
.
Acasă | Despre Noi | Contact
S.C. Apex Comert S.R.L.
Toate drepturile rezervate.
~ 2013 ~

Parteneri:
PDOffice.ro           Lamex.ro